fbpx

Fodnoter

Den 7. marts 2024

Klinikken er lukket i uge 12. Mandag og tirsdag er det bestyrelsen i Danske Fodterapeuter, der kalder mig til hovedstaden og resten af ugen står på forsinket vinterferie. 

 

Den 3. august 2023

Sommerferien er skudt igang. I år afholdes den af to omgange. Første omgang er i uge 27 – den 3. juli til den 9. juli. Anden omgang er i uge 34 og 35 – den 21. august til den 3. september.  

Den 10. maj 2023

Der er desværre prisstigninger pr. 1. juli. Jeg havde håbet, at der var kommet lidt mere ro på nettoprisindekset i år, men sådan gik det desværre ikke. Hvor nødigt jeg vil det, så bliver jeg nødt til at sende aben videre denne gang.  

 

Den 10. oktober 2022

Jeg holder efterårsferie til den 17. oktober.

Overvejer du at tage kampen op med hælrevner, tykke negle, fodsmerter eller er armene bare blevet for korte, og skal du have lidt hjælp, så er der ledige tider til fodbehandling eller indlæg i starten af november. 

 

Den 12. september 2022

Hvorfor og hvordan ved jeg ikke, men på et splitsekund blev min private Facebook hacket og deaktiveret. Jeg mistede dermed også adgang til klinikkens facebook.
Det gjorde avs, og jeg har været hele følelsesregistret igennem de sidste par dage. Jeg har forsøgt og prøvet at få kontrollen tilbage, men jeg har måtte indse, at jeg bare må op på hesten igen, og få gang i en ny side.

Det er en kæmpe opgave at få sådan en side op at køre, og ikke mindst få spredt kendskabet. Derfor håber jeg, at mange af jer vil hjælpe mig. Enhver deling, like eller besked til naboen vil blive modtaget med taknemmelighed.

https://www.facebook.com/6670fodterapi

 

Den 25. august 2022

Reception den 16. september fra kl. 14.00 til 17.00. 
Efter en flyvende sommer, er det blevet tid til at fejre Holsteds nye ydernummer.

Derfor inviterer jeg til en lille reception i klinikken. Der vil være lidt sød og lækkert til smagsløgene, krydret med en lille konkurrence. 

Den 27. juli 2022

Klinikken er ferielukket i uge 26, 27 og 32. Onlinebooking vil først blive godkendt efter ferien.
Dejlig sommer derude.

Den 27. april 2022

Klinikken har fået tildelt ydernummer fra 1. maj. Det har været en lang og udfordrende proces, at få den nødvendige dispensation i forhold til et manglede handicaptoilet. Men det lykkedes, så Holsted nu snart har en statsaut. fodterapeut med ydernummer. Har du diabetes, svær leddegigt, nedgroede negle eller arvæv efter fjernelse af fodvorte med radon, så kontakt din læge for en henvisning. 

Den 7. marts 2022

Det er blevet forår og ferietid for fodterapeuten. Jeg er tilbage igen den 14. marts. 

Den 18. december 2021

Jeg holder juleferie fra den 23. december til den 3. november. Gavekort, strømper og creme kan købes via MobilePay og afhentes i kiosken. Gavekort kan sendes via mail eller Messenger. 

Den 26. november 2021

Fra mandag den 29. november, er der krav om brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Derfor skal du anvende mundbind, når du besøger Klinik for Fodterapi. 

Alternativt kan der anvendes ansigtsvisir, hvis der af sundhedsmæssige årsager, ikke kan anvendes et almindeligt mundbind. Vær opmærksom på, at hagevisir IKKE er godkendt som personligt værnemiddel, og derfor IKKE kan erstatte et mundbind.

Meld afbud ved symptomer eller sygdom. Du vil ellers blive afvist og faktureret som ved udeblivelse.

Den 3. september 2021

 

For 10. år afholder statsaut. fodterapeuter Fodens Dag.
26 knogler, 32 led, ca. 20 muskler og mere end 100 ledbånd – det er hvad vores fodskellet er bygget af. Det er ikke noget vi tænker over til hverdag, men når tidens tand begynder at gnave, så kan små skridt give store smerter.
På Fodens Dag har du mulighed for at få et gratis fodtjek, med råd og vejledning i daglig pleje af dine fødder, og hvilke muligheder du har for at få hjælp til evt. fodsmerter.
Vi ses den 16. september – uden tidsbestilling.

Den 8. august 2021

Jeg holder sommerferie, indtil den 16. august. Har du behov for akut behandling, kan du kontakte end af de andre statsaut. fodterapeuter i nabobyerne. Vil du gerne bestille tid til en fodbehandling efter min ferie, så kan du booke tid online.

Den 26. juni 2021

Jeg holder sommerferie, indtil den 12. juli. Har du behov for akut behandling, kan du kontakte end af de andre statsaut. fodterapeuter i nabobyerne. Vil du gerne bestille tid til en fodbehandling, efter min ferie, så kan du booke online.

Den 17. juni 2021

Det er nu muligt at booke din behandling online. Kan du ikke lige finde en tid online, der passer i din kalender, så prøv at kontakte mig på 4240 6670, så er det måske muligt at løse det. 

Den 13. juni 2021

Fra den 14. juni behøver du ikke længere benytte mundbind når du har en aftale i klinikken.

Husk fortsat at afspritte hænderne når du kommer, kom venligst først et par minutter før den aftalte tid og hold fortsat afstand.

Sådan passer vi sammen på hinanden og alle de andre…

Den 26. marts 2021

Som statsautoriseret fodterapeut, er jeg en del af det danske sundsvæsen. Det betyder, at du kan blive behandlet, uden at vise coronapas. Du skal stadig følge de gældende retningslinjer. Det betyder, at du skal bruge mundbind fra du kommer til du går, og det samme gør jeg. Hagevisir er IKKE godkendt som personlig værnemiddel, og derfor ikke en gangbar erstatning for et mundbind. Som alternativ kan et helvisir benyttes, hvis mundbind ikke kan bruges.
Husk fortsat at afspritte hænderne når du kommer, og kom venligst først et par minutter før den aftalte tid. 

Husk at melde afbud hvis du er syg. Møder du alligevel op i klinikken, vil du bllive bedt om at gå igen, og du vil blive faktureret som ved udeblivelse.

Sådan passer vi sammen på hinanden og alle de andre…

Den 9. januar 2021

Klinikken fortsætter med at holde åbent som sædvanligt. Hold dig venligst orienteret, og følg de gældende retningslinjer. Det betyder nu, at du skal bruge mundbind fra du kommer til du går, og det samme gør jeg. Husk fortsat at afspritte hænderne når du kommer, og kom venligt først et par minutter før den aftalte tid. Sådan passer vi sammen på hinanden og alle de andre.. 

Den 21. december 2020

Som statsautoriseret kan jeg fortsat holde klinikken åbent, men stadig med stor fokus på at stoppe smittespredning. Derfor skal vi alle tage hensyn og passe på hinanden, med afstand, håndsprit og mundbind. 

Du kan stadig bestille julegaver mm. og afhente efter aftale til og med den 23. Gavekort kan både pakkes ind eller sendes elektronisk vis e-mail, Messenger og MMS.  

Jeg holder juleferie fra den 23. til den 4. januar og der er ledige tider igen i uge 3. 

Glædelig jul. 

Den 25. oktober 2020

Mundbind vil fremover være et krav, når du kommer i klinikken. Har du ikke et mundbind, kan det købes i klinikken. 

For at undgå smittespredning, er det vigtigt at du bruger mundbindet korrekt. Dvs. spritte hænder inden du tager ved mundbindet. Så vidt muligt kun tager fat i elastikkerne. Undgå at røre ved mundbindet mens du har det på. Sprit hænderne inden du fjerner mundbindet igen, og tag så vidt muligt kun fat i elastikkerne. Smid mundbindet ud efter endt brug. 

Den 8. september 2020

Fodens Dag 2020 afholdes den 17. september fra kl. 14 til 18.
Her kan du uforpligtende komme forbi klinikken og få et gratis fodtjek og råd om, hvordan du bedst passer på dine fødder.

Til de hurtige, er der en gratis creme fra Allpresan eller Meadifo i rejsestørrelse, der passer lige i toilettaske eller inderlomme –  værdi kr. 35,- Der er 15. stk. af hver.  Maks. en gratis creme pr. person.

Alle der den 17-09-20 bestiller tid til en fodbehandling, får gratis journaloprettelse – værdi kr. 100,-

Da corona stadig er en udfordring som vi skal være opmærksom på, bedes alle vise hensyn og følge de almindelig vejledninger fra sundhedsmyndighederne.

Den 21. juli 2020

Det er snart tid til sommerferie. Klinikken er derfor lukket fra den 30. juli. Jeg er tilbage den 17. august, og der er ledige tider igen sidst i august.  

Den 12. juli 2020

Juli blev skudt i gang med nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, og det er nu ved at være tæt på normal. Dog stadig med fokus på at stoppe smittespredning.

Her i klinikken betyder det, at du nu igen kan få alle typer behandlinger, så længe du er symptomfri og har været det de sidste 48 timer.

Kravet om telefonisk visitering er slettet hvilket betyder, at du igen kan bestille tid via mail og sms.

Kravet om ekstra tid mellem aftalerne er slettet. Det betyder, at der kan komme flere møder mellem kunder i venteværelset. Derfor opfordres du stadig til at komme så tæt på den aftalte tid som muligt. Skulle du være har i meget god tid, eller have behov for at vente efterfølgende, så er der mulighed for at vente udenfor.

Du kommer stadig til en halvtom klinik og venteværelse, da magasiner og andet man kan fristes til at røre ved, stadig skal være fjernet.

Du skal stadig melde afbud ved symptomer på sygdom, også selvom det er med kort varsel. Hvis du møder op i klinikken selvom du er syg, vil du blive bedt om at forlade klinikken, og fakturet 250,- som ved udeblivelse.

Alt er stadig med henblik på at stoppe smittespredning, og derfor er det meget vigtigt, at du husker at følge de almindelig vejledninger om at holde afstand, vaske eller afspritte hænderne samt hoste og nyse i ærmet. Jeg sidder direkte i skudlinjen, hvis du bare hoster lige ud i luften.

Jeg sætter en stor ære i, at det skal være trygt at komme i klinikken, og jeg håber du vil hjælpe mig, så vi sammen kan passe på dig, mig og alle andre.

Den 19. april 2020

Efter lang tids venten, er retningslinjerne for genåbning klar.

Der er ikke noget jeg hellere vil, end at sparke døren ind og byde jer alle velkommen uden forbehold, men det er desværre stadigt uforsvarligt.

Derfor er klinikken kun åben for almindelig fodbehandling og kun efter telefonisk aftale.

Jeg skal stadig vurdere hver enkelt behandling, og du bedes også selv vurdere, om det er bydende nødvendigt, eller om det kan vente lidt endnu. Er du i tvivl, så tøv ikke med at ringe, så vi kan få en snak om behov og muligheder.

Har du det mindste tegn på sygdom, med eller uden feber, så skal du melde afbud, også selvom det er med kort varsel. Vær obs på, at udeblivelse faktureres med kr. 250,- så husk at ringe hvis du bliver nødt til at blive hjemme.

Kom så tæt på den aftalte tid som muligt, så jeg har tid til at gøre ekstra rent og for at forebygge overlap i døren.

Når du ankommer, skal du vente i venteværelset, til jeg henter dig. Her vil jeg spørge, om du føler symptomer på corona, såsom hovedpine, hoste, feber og muskelsmerter, eller om du har været i kontakt med smittede. I så fald, vil du blive bedt om at gå hjem og kontakte egen læge.

Der står håndsprit i venteværelset, og du skal grundigt afspritte hænderne, inden du kommer ind i klinikken.

Kun kunder med en aftale i klinikken må være i venteværelse og klinik. Det betyder af chaffører, venner og pårørende bedes vente et andet sted.

En del af dem der kommer i klinikken er i risikogruppen, og vil i højere grad blive hårdt ramt hvis de smittes. Samtidig vil jeg meget nødigt skulle lukke klinikken endnu engang, hvis smitten skulle ramme mig. Derfor beder jeg dig respektere de retningslinjer der er.

Tak for din forståelse og respekt, så vi sammen kan passe på hinanden.

Den 17. april 2020

Som statsautoriseret hører jeg under sundhedsvæsenet, og er derfor umiddelbart ikke en del af nattens aftale om genåbning.

MEN – der er også noget på vej for her, jeg mangler bare den vejledning, der fortæller, hvad jeg må og hvordan jeg må det.

Så snart jeg har læst den, vender jeg tilbage med en opdatering. Vi skal stadig passe på hinanden, selvom landet langsomt åbnes igen.

Den 11. april 2020

Det ser ud til at have lange udsigter med en normal hverdag, så for at få lidt struktur har jeg lavet midlertidige åbningstider.

Telefon: Mandag til fredag: 9-16. Lørdag, søndag og helligdage: Lukket

Klinik: Tirsdag: 10 – 16

Kun efter forudgående aftale og der udføres kun behandling af et isoleret problem, der ellers ville give sår, infektion eller voldsomme smerter, hvis behandling udskydes.

Den 23. marts 2020

Efter dagens pressemøde er klinikken fortsat på lavt blus til den 14. april. Når jeg ikke er helt lukket, skyldes det kravet om at statsautoriserede behandlere opretholder et nødberedskab. Det vil derfor stadig være muligt at få en tid til behandling såfremt der er tale om sår, infektion eller tegn derpå, eller en tilstand der giver så meget smerte, at det gør det svært at passe sit arbejde. Der er her IKKE tale om en hel fodbehandling, men om behandling af  et isoleret problem. 

Du er altid velkommen til at ringe hvis du er i tvivl. Jeg passer stadig telefonen mandag til fredag fra 9 til 16. 

Den 18. marts 2020

Sundhedsstyrelsen er kommet med nye vejledninger, og det betyder at klinikken i endnu større omfang indskrænker aktiviterne til kun at omfatte kritiske behandlinger.

Tidshorisonten er usikker, da vi har fået oplyst et fra Sundhedsstyrelsen og Mette lige har sagt noget andet på TV. Men I vil løbende blive orienteret, og alle der har tid resten af marts vil blive kontaktet, men de fleste skal forvente at få aftalerne flyttet.

For at følge reglerne vil jer der har behov for behandling, for at undgå sår eller kraftige smerter, blive mødt af en ryddet klinik og en tildækket fodterapeut med både forklæde og maske, og som holder afstand. I vil blive mødt med et krav om at spritte af når I kommer, og er du det mindste i tvivl om hvorvidt du kan være udsat for smitte, eller hvis du er det midste sløj, så bedes du melde afbud, også selvom det er med kort varsel. Udeblevelse uden afbud faktureres stadig med kr, 250,-
Ønsker du at betale kontant bedes det være i aftale penge, og allerhelst pr. MobilePay.

For jer der må få flyttet jeres aftale, så står jeg naturligvis til rådighed telefonisk og pr. mail hvis I har spørgsmål til hvordan I bedst muligt tager hånd om fødderne, indtil vi igen kan møde på den anden side af coronakrisen.

Der ligger et stort ansvar hos os alle, for at vi kan få stoppet den eksplosive udvikling af Covid-19 som vi ser nu. Derfor håber jeg på din forståelse.

.

Den 11. marts 2020

Du må stadig gerne få ordnet dine fødder hos mig, så længe du er rask og ikke har været udsat for smittefare de sidste 14 dage.

Jeg følger nøje situationen, og vi skal hjælpe hinanden med at passe på os allesammen og det sundhedssystem der skal tage sig af dem der bliver alvorligt syge. Derfor håber jeg alle vil følge henvisninger der hænger på døren og bruger den sunde fornuft.

Men så længe du er rask og selv vurderer at det er forsvarligt at bevæge dig rundt i samfundet, så er du hjertelig velkommen til at få ordnet fødder her i klinikken.

Ændre situationen sig, så sørger jeg for at opdatere her og i klinikken.

Sammen passer vi på hinanden.

Den 9. februar 2020

Jeg holder vinterferie fra onsdag den 12. til søndag den 16. Mail og telefonsvarer er klar til at tage imod besked så længe. 

Den 29. januar 2020

Udsalg – spar 35 % på sko på lager og strømper fra FeetForm. 

Den 16. oktober 2019

Det er blevet tid til lidt efterårsferie. Jeg er tilbage igen mandag den 21. oktober.

Den 19. september 2019

Fodens Dag fra kl. 14 til 17. Kom forbi klinikken, og få en snak om hvad du kan gøre for at tage hånd om dine fødder og hvordan jeg kan hjælpe dig med opgaven. Kom, kig, prøv og bliv klogere på dine fødder. 

Den 29. juli 2019

Jeg holder sommerferie, og er tilbage den 12. august.

Den 17. april 2019

Klinikken er lukket fra den 28. til og med den 31. maj.

Den 24. marts 2019

Jeg holder ferie fra den 25. til og med den 31. marts 2019. Du er velkommen til at sende en e-mail, sms eller lægge en besked på telefonsvareren, så vender jeg tilbage i uge 14.

Den 1. marts 2019

I dag kan klinikken fejre 2 års fødselsdag. Da jeg også snart er færdig som vikar i Oksbøl er der gratis journaloptagelse på alle tider booket senest den 31. marts 2019.

Den 27. februar 2019

Klinikken holder ferielukket fra den 25. marts til og med den 29. marts.