fbpx

Behandlinger

Journaloptagelse

Pris kr. 100,-

Som statsautoriseret fodterapeut har jeg, ifølge dansk lovgivning, journalpligt. Der betales for journaloptagelse ved første behandling.

Delbehandling

Pris fra kr. 250,-

Nogle gange kan der opstå behov for behandling mellem de aftalte tider. Det kan f.eks. være beskæring af en ligtorn.

Paraffinbehandling

Pris kr. 325,-

Slap af, mens paraffinen blødgør huden og varmen blødgør muskler og led. Kan lindre muskel- og ledsmerter, f.eks. i forbindelse med gigt.

Tør og ru hud revner nemmere, og er mindre modstandsdygtig overfor mikroorganismer. Derfor er det klogt at holde huden blød og smidig.

Først smøres fødderne med collagen, hvorefter de puttes i poser og overhældes med varm paraffin.

Paraffinen klemmes rundt om fødderne, inden de puttes i et par varme futter og pakkes ind i et tæppe.

Mens paraffinen blødgør huden, blødgør varmen muskler og led. Det kan lindre muskel- og ledsmerter, f.eks. i forbindelse med gigt eller overbelastning. Efter ca. 15 minutter, fjernes paraffinen igen og resterne af paraffin og collagen arbejdes ind i huden.

Almindelig fodbehandling og paraffinbehandling.

Pris kr. 675.-

Genopbygning af negl

Pris fra kr. 95,-

Med fiberglas genopbygges den skadede negl, så den kommer til at ligne en naturlig negl. Prisen afhænger af omfanget af opbygningen, og er i forbindelse med en anden behandling.

Fodbehandling

Pris kr. 410,-

Behandlingen starter med et kort, lunt fodbad. Neglene klippes, slibes og renses op. Hård hud beskæres og behandlingen afsluttes med fodcreme.

Bøjle

Pris fra kr. 200,-

Hvis en nedgroet negl giver anledning til smerter eller sår, er det muligt at få påsat en bøjle. Jeg laver bøjler i composit eller stål, afhængig af neglen og situationen.

Peeling og maske

Pris kr. 325,-

Nyd en afslappende stund, mens dine fødder får en blid peeling efterfulgt af en plejende maske.

Døde hudceller gør huden glansløs og manglende fugt gør den mere skrøbelig. Med blid peeling fjernes snavs og døde hudceller, så den plejende maske får nemmere ved at trænge ind og hjælpe huden. Når masken er påført, pakkes fødderne ind i poser og futter. Efter ca. 15 minutter fjernes futter og poser, og resten af masken arbejdes ind i huden.

Almindelig fodbehandling, peeling og maske.

Pris kr. 675,-

Lakering

Pris fra kr. 75,-

En naturlig, velplejet negl er smuk i sig selv. Men af og til kan det være fristende at sætte lidt kulør på tingene. Med respekt for den naturlige negl, tilbyder jeg både almindelig lakering og UV-gel.

Læs mere om lakering.

Kompliceret behandling

Pris fra kr. 475,-

Som ved almindelig fodbehandling, men hvor der er behov for ekstra tid udover 45 minutter. F. eks. i forbindelse med mange ligtorne, vædderhornsnegle eller hyperkeratose

Vorte

Pris fra kr. 95,-

Vorten beskæres og behandles med Hydrozid (frysning). Antal af behandlinger er varierende. Prisen er i forbindelse med en anden behandling.

Massage

Pris kr. 275,-

Læn dig tilbage, og nyd en halv times tid, hvor fødder og underben masseres. Ved at holde fødddene smidige, gavner du hele kroppen.

Hver fod består 26 knogler, 33 led og over 100 muskler, sener og ligamenter. Tilsammen fungere de som stødabsorbering og fjeder når vi går. Selvom vi bruger fødderne hele tiden, så kan der være både led og muskler der sjældent bliver aktiveret, og derved bliver stive og usmidige. Mister foden sin fleksibilitet, skal kroppen kompensere for stød og skabe fremdrift andre steder, såsom knæ, hofte og ryg. Det skaber øget belastning med risiko for overbelastning og smerter. Ved at holde foden smidig, bevares stødabsorbering og affjedring, til gavn for resten af kroppen.

Væske og affaldsstoffer har en tendens til at samle sig i fødder og ben, hvis venepumpefunktionen er nedsat eller der er øget belastning. Efter ca. 30 minutters massage er led og muskler blevet gennemarbejdet, og venepunpen har fået en hjælpende hånd til at lede væske væk fra ben og fødder.

Almindelig fodbehandling og massage

Pris kr. 625,-

Udeblivelse/afbud

Pris kr. 250,-/95,-

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest kl. 13 dagen før. Ved afbud senere end kl. 13 dagen før, faktureres kr. 95,- Ved udeblivelse faktureres kr. 250,-