fbpx

Behandlinger

Journaloptagelse

Pris kr. 100,-

Som statsautoriseret fodterapeut har jeg, ifølge dansk lovgivning, journalpligt. Der betales for journaloptagelse ved første behandling.

Delbehandling

Pris kr. 350,-

Nogle gange kan der opstå behov for behandling mellem de aftalte tider. Det kan f.eks. være beskæring af en ligtorn.

Genopbygning af negl

Pris fra kr. 95,-

Med fiberglas genopbygges den skadede negl, så den kommer til at ligne en naturlig negl. Prisen afhænger af omfanget af opbygningen, og er i forbindelse med en anden behandling.

Fodbehandling

Pris kr. 425,-

Neglene klippes, slibes og renses op. Er der hård hud og ligtorne beskæres det. Afsluttes med creme. 

Ønsker du fodbad i forbindelse af behandlingen, kan dette tilkøbes for kr. 25,-

Fodbad og creme

Pris kr. 25,-

Behandlingen starter med et lunt fodbad, der løsner snavs og blødgør huden. 

Massage

Pris kr. 175,-

Læn dig tilbage, og nyd en lille stund efter fodbehandlingen, hvor fødderne masseres grundigt igennem. Ved at holde fødderne smidige, gavner du hele kroppen.

Hver fod består 26 knogler, 33 led og over 100 muskler, sener og ligamenter. Tilsammen fungere de som stødabsorbering og fjeder når vi går. Selvom vi bruger fødderne hele tiden, så kan der være både led og muskler der sjældent bliver aktiveret, og derved bliver stive og usmidige. Mister foden sin fleksibilitet, skal kroppen kompensere for stød og skabe fremdrift andre steder, såsom knæ, hofte og ryg. Det skaber øget belastning med risiko for overbelastning og smerter. Ved at holde foden smidig, bevares stødabsorbering og affjedring, til gavn for resten af kroppen.

Udvidet behandling

Pris fra kr. 470,-

Som ved almindelig fodbehandling, men hvor der er behov for ekstra tid udover 45 minutter. F. eks. i forbindelse med mange ligtorne, vædderhornsnegle eller meget hårdhudsdannelse.

Ønsker du fodbad og creme i forbindelse af behandlingen, kan dette tilkøbes for kr. 25,-

Vorte

Pris fra kr. 95,-

Vorten beskæres og behandles med Hydrozid (frysning). Antal af behandlinger er varierende. Prisen er i forbindelse med en anden behandling.

Udeblivelse/afbud

Pris kr. 300,-/95,-

Afbud skal ske hurtigst muligt og senest kl. 13 dagen før. Ved afbud senere end kl. 13 dagen før, faktureres kr. 95,- Ved udeblivelse faktureres kr. 300,-